10 september 2016
15:00

Hjärsås/Värestorps IF

Derby seger

Matchen börjar med en riktig kalldusch i den 2:a minuten då Knislinges Viktor Vågemyr drar till med ett långskott som kommer i en konstig bana och in i mål bakom Danne.

VI är lite tama i inledningen och känns lite fega och Knislinge får komma förbi oss alldeles för lätt.
Efter 10 minuters spel börjar vi komma igång lite i vårt spel och i minut nummer 11 löper Adnan fint med bollen och spelar fram den till Jonte som gör 1-1.
I den 16:e minuten får en av våra nya spelare Eric Ek bollen och trycker in 1-2 i nätmaskorna.
Vi har tagit över spelet mer och mer samt att vi har fått igång snacket.
Stundtals är vi väldigt slarviga och sätter alldeles för dumma passningar som Knislinge snappar upp.
I den 33:e minuten får Knislinges Rasmus Eriksson ett rött kort efter att troligtvis sagt något grovt och vi spelar nu med 1 man mer.
Vi skapar många lägen men vi skjuter riktigt illa och bollen går över flera gånger.
Men i den 45:e minuten så gör Jonte återigen mål och ställningen är nu 1-3.
Domaren blåser av och vi går till vila med 1-3 ledning.

I inledningen av andra halvlek så visar vi att vi ska vara det bättre laget och vi styr matchen helt.
Samtidigt finns det spelare i Knislinge och då framförallt de yngre som inte ger sig och visar kämpar anda.
Efter 60 minuters spel börjar vi slarva igen och släpper igenom Knislinges nummer 14 Lukas Johansson som får in 2-3 till sitt IFK.

Vi fortsätter att slarva och vi börjar bli väldigt frustrerade då det är onödigt spännande.
I den 66:e minuten får vi öppet mål och ska bara lägga in bollen men Knislinge rensar undan bollen och ställningen är oförändrad.

Vi försöker komma igång igen och i minut 72 får vi utdelning då Albin gör ett inlägg som Oscar kan nicka in till 2-4.
Efter det målet så steppar vi upp ytterligare lite för att dessvärre med 10 minuter kvar börja slarva igen.
I den 89:e minuten vinner Max en boll som Knislinges backar missar och pressar in 2-5 till oss.
Nu spelas matchen bara av och domaren blåser av och segern går till oss.